Brazilska depilacijaSe sramujete svoje poraščenosti po telesu in intimnih predelov? potem je najbolje da si umislite brazilsko depilacijo.

Brazilska depilacija ni izmed edinih rešitev za odstranjevanje dlak. Obstaja tudi lasersko odstranjevanje dlak. Brazilska depilacija je lahko tudi zelo boleča, še po sebej  na intimnih predelih telesa. Depilacija je zelo učinkoviti način za odstranjevanje dlak. En izmed najmanj boleča in najboljša depilacija je PR (Perron Rigot). Izvajajo jo z mlačnim voskom, ki se ne prijema na kožo. Brazilska depilacija ne zahteva da so dlake kratke in mehke. Vse depilacije bolijo. Nekatere bolj, nekatere manj. Brazilska depilacija  ni idealna rešitev. dlačice morajo biti vsaj 2 milimetra dolge, včasih boli kot hudič, dlačice se tudi vraščajo, koža potrebuje povprečno 2 dni da si opomore in kožo morate po brazilski depilaciji negovati. Brazilska depilacija vam onemogoča rast dlak minimalno do treh tednov. Če se grete depilirat, to ne pomeni da hočete dati vso dlako stran. Ker nekateri se počutijo potem preveč golega. Npr. ženske si na intimnih delih puščajo razne oblike iz dlačic (črtice, trikotnike, srčke. Ampak izbira je seveda Vaša.

Zakaj se odločiti za brazilsko depilacijo? Ker se bližajo poletni dni in vemo da Vam bo nerodno če Vam bodo dlačice ušle izpod hlačk ali bikinija. Tako da se čim prej odpravite na brazilsko depilacijo, ker izgubiti nimate nič in še nekajkrat se boste vrnili, ker boste presenečeni nad depilacijo.

Upamo da smo Vam povedali dovolj informacij o brazilski depilaciji in da se boste odločili za to vrsto depilacijo.