Ekološka trgovina na spletuSpletna stran dobavi.si je spletna ter ekološka trgovina z veliko izbiro izdelkov in možnosti nakupa. Na voljo so vam izdelki, kot so razne alkoholne pijače, brezalkoholni napitki, tople pijače, sadje, zelenjava, kruh, peciva, meso, mesni izdelki, mleko, jajca, izdelki iz mleka, izdelki iz testa, trajna in zamrznjena živila, začimbe, ekološka in bio živila ter ostali dodatki. Poleg hrane in pijače pa ponujajo še manjše naprave za gospodinjstvo, opremo, čistila ter tobačne izdelke.

Na dobavi.si je tudi prava ekološka trgovina, saj lahko najdete in izbirate med mnogimi ekološkimi in bio izdelki različni priznanih proizvajalcev. Izdelki, ki jih nudijo v prodaji so bio mleka, bio melčni napitki z okusom vanilije, bio kefirje navadne in kefirje z okusi banane in breskve, kislo mleko, bio med, bio jogurte navadne in z okusom banane, sir v slanici in sir v oljčnem olju, nepasirana skuta, bio mlečni, skutin in sirni namaz, kisla smetana, bio maslo, bio marmelade okusov slive, marelice, maline in jagode, cvetlični med, bio jabolčne sokove in jabolčni kis, olivno olje, jajca, moka iz pire in ajde, koruzni in pirin zdrob, ovsene kosmiče, hrenovke, salame in klobase, poleg tega pa ekološka trgovina nudi še mnogo ostalih bio izdelkov. Dobavitelji in proizvajalci izdelkov, ki jih najdete na najihovi spletni strani in v ekološki trgovini so priznani in vam nudijo le najboljšo kvaliteto. Nekateri od proizvajalcev so Alpeks, Bulc bratje, Krnc, Presad, Zlati grič, Dana, Pekarna Pečjak in mesarstvo Blatnik.

Spletna trgovina dobavi.si je ekološka trgovina, kjer najdete pestro izbiro hrane, pijače in opreme za gostinstvo. Nakup izdelkov je možen preko spleta. Za več informacij in ogled njihove ponudbe obiščite njihovo spletno stran ali jih pokličite na njihovo telefonsko številko.