Imeti dober sesalnik, ki bo zadovoljil vse vaše želje, je najti precej težko. Več o Mielejevih sesalnikih si lahko preberete na https://www.miele.si/gospodinjski/sesalniki-1776.htm. Vsakemu manjka kakšna malenkost, je preglasen, ali pa ste alergični na prah. Z Miele sesalniki se to konča, saj imajo raznoliko ponudbo, v kateri bo še tako zahteven kupec našel nekaj zase.

Posebne bivalne in življenjske situacije zahtevajo prilagojene rešitve. Miele si želi čimbolj izpolniti vaše osebne potrebe glede higiene prostorov. Zato vam ponuja različne modele sesalnikov, ki so na voljo v posebnih različicah opreme.  Z originalno dodatno opremo Miele lahko svoj Mielejev sesalnik tudi naknadno prilagodite spremenjenim zahtevam: npr. če kupite hišnega ljubljenčka, novo talno oblogo ali če se pojavi alergija na hišni prah.

Miele sesalniki

 

Sesalniki Miele so sesalniki, ki jih zagotovo želite imeti v svojem domu. Sesalec Parquet je namreč idealen za negovalno čiščenje občutljivih trdih tal. Sesalnik Complete C3 Silence najtišji sesalnik v Mielejevi ponudbi. To vrednost dosega s posebno zvočno izolacijo ventilatorja, ki stalno zagotavlja popolne rezultate. Sesalnik Total Care je kos skoraj vsakemu izzivu čiščenja in je pravi vsestranski pomočnik. Za vse tiste, ki imate hišne ljubljenčke bo najbolj primeren sesalnik Cat & Dog, ki zanesljivo odstrani dlake in puhaste kosme s preproge ali tekačev. Vsi alergiki bodo navdušeni nad Miele Allergy, ki zanesljivo odstrani cvetni prah, pršice in druge alergene z vseh talnih oblog. Njegov filter HEPA 13 očisti tudi zrak v prostoru: med sesanjem odstrani iz zraka več kot 99,999 % vseh delcev, tudi najfinejši zrak.

Ko se torej odločite za enega izmed sesalnikov, pa seveda sledi odločitev, kakšne vrste aparat želite. Tudi tukaj vam Miele pride naproti, saj prodaja več vrst različnih sesalnikov. Talni sesalnik je klasičen vsestranski pomočnik s klasično obliko, teža aparata je skoraj v celoti na tleh, kar vam omogoča, da tudi velike površine posesate zelo udobno. Ročni sesalniki so lahki in okretni in so s svojo kompaktno konstrukcijo izdelani za tesno opremljene površine. Mielejevi ročni sesalniki so lahki za prenašanje in potrebujejo le malo prostora za shranjevanje. Zadnji sesalnik postaja vedno bolj priljubljen. Gre za robotski sesalnik, ki je natančen, učinkovit in temeljit. Deluje namreč povsem samostojno, tudi takrat, ko ni nikogar doma. S kamerama in senzorji zaznava prostor in ovire, ki so v njem. S sistematično navigacijo deluje temeljito in učinkovito, če je potrebno, tudi pod različnimi kosi pohištva.

Aparati Miele ne dokazujejo svoje kakovosti le na njihovi internih preizkusih. Tudi neodvisni testi izdelkov vedno znova izpostavljajo kakovost in zanesljivost Miele aparatov. Samo od leta 2005 so bili Mieljevi sesalniki v primerjalnih testih po celem svetu kar 60-krat zmagovalci testov. Poseben uspeh na mednarodnih testih so dosegli sesalniki Miele EcoLine. Od leta 2005 pa so Miele aparati dosegli več kot 50 zmag na testih na področju nege tal.