Vam gre na živce pritoževanje sosedov glede glasnega odpiranja vaših garažnih vrat? Če jih ne morete več poslušat in bi radi zamenjali vrata je ta članek nalašč za vas, saj vam bom v njem predstavil spletno trgovino Sezamy, ki prodaja garažna vrata nemške kakovosti. Več o garažanih vratih lahko najdete na spletni strani www.sezamy.si, če imate pa še kakšna vprašanja, kritike ali pohvale jim lahko to napišete, saj imate njihove kontaktne podatke navedene na spletni strani.Garažna vrata

Spletna trgovina Sezamy vam lahko vaša garažna vrata naredi sekcijska, rolo, dvižna in dvokrilna. Vsa vrata so toplotno in zvočno izolirana in hkrati še tiha in prijazna do okolice, kar pomeni, da ne škodujejo okolici in tečnim sosedom. Sekcijska garažna vrata so udobna in v spletni trgovini imajo za vas različno izbiro barv in modelov vrat. Lamele so pri garažnih vratih oblikovane tako, da se ne morete na vratih preščipnit ali porezat, kot ste se pri prejšnjih skoraj vsakič, ko ste jih odprli. Če se vam zgodi da se pretrga kabel pri dviganju vrat se ne rabite bat, da bodo padla saj imajo vgrajeno varnostno zavoro. V garažna vrata je možno vgraditi fotocelico in vrata imajo tudi vgrajeno varnost proti obremenitve tako, da če se bo na primer vaš otrok znašel pod vrati ste lahko brez skrbi, saj se ne bodo zaprla.

Danes so v ponudbi garažna vrata iz nemške firme Wisniowski tako, da so vsa vrata po najnižji ceni. Za razliko od drugih firm vam Wisniowski ponuja kovinska dvokrilna garažna vrata, ki si jih lahko po izbiri izberete taka, ki so izolirana ampak malo dražja ali neizolirana in cenejša. Kovinska dvokrilna garažna vrata so cenejša od vseh ostalih vrst vrat tako, da če ste že imeli dvokrilna in jih imate namen letos zamenjat v enokrilna oz. dvižna ali rolo garažna vrata se vam ne splača, saj so dvokrilna cenejša in hitreje dobljena ter prej zmontirana.