Vse več se ljudje odločajo, da bodo iz navadnih vrst ogrevanja preklopili na električno ogrevanje. Preklop na električno energijo je tudi veliko bolj prijazen do okolja. Ena izmed rešitev za ogrevanje so tudi toplotne črpalke proizvajalca Mitsubishi, če želite izvedeti več, obstaja tudi spletna stran ream.si/me/toplotna-crpalka, ki jo lahko obiščete ter povprašate, če vas kaj zanima.

toplotne črpalkeV našem okolju je veliko energije, katero bi lahko izrabili za ogrevanje naših stanovanj in pri tem nam lahko pomagajo toplotne črpalke. Toplotne črpalke sprejmejo energijo iz okolja ter jo prilagajajo temperaturnemu nivoju s katerim lahko potem ogrevamo stanovanjske prostore.

Toplotne črpalke zrak-voda lahko ustvarijo 4 kW ali celo več toplotne energije. Črpalke imajo vgrajene sodobne kompresorje, kateri jim pomagajo, da lahko tudi v zelo slabih vremenskih razmerah delujejo brez kakršnih koli težav. Ta napredna tehnologija kompresorjev pomagajo toplotnim črpalkam, da veljajo za zelo zanesljiv vir ogrevanja naših prostorov. To nam tudi omogoča, da jih uporabljamo v različnih aplikacijah tako v adaptacijah kot tudi v novogradnjah.

Prepričale bodo vse, ki si želijo trajnostno ogrevanje. Toplotne črpalke voda-zrak se ponašajo z zelo zmogljivo tehnologijo, katera lahko tudi zagotovi tudi do 75% energije pridobljene iz okolja. Ena izmed dobrih lastnosti je tudi to, da je nameščanje zelo enostavno in dokaj hitro saj jo le priklopijo v obstoječ ogrevalni sistem. Vodne črpalke imajo tudi zelo veliko prilagodljivost za nameščanje zunanje enote, pri tem pa tudi skoraj neomejen spekter za uporabo pri adaptacijah ter novogradnjah.

Sodobne toplotne črpalke uporabljajo za uporabo napredno tehnologijo kompresorjev Inverter, kar pomaga črpalkam, da se njihov se sistem kar se da dobro prilagaja sedanjim potrebam objektov. Kompresorji se tudi brezstopenjsko prilagajajo regulaciji, kar jim omogoča, da ves čas nadzorujejo porabo delovne energije. Z temi naprednimi kompresorji pa je tudi krmiljenje celotnega sistema, na katerega so priključene toplotne črpalke, zelo nadzorovano.