Če si želite imeti spletno stran, boste za svojo predstavitev na spletu najprej potrebovali registrirati spletno domeno. Super ponudbo za registracijo domene boste našli na www.prasicek.si. V kombinaciji z registracijo domen boste lahko zakupili tudi prostor na strežniku (takoimenovano spletno gostovanje) in tako že praktično istočasno lahko začeli uporabljati vaše novo spletno mesto. Izbira imena domene je zelo pomembna – s pravo domeno boste lahko pri spletni publiki uspeli v nameri, da razširite doseg vaših izdelkov/storitev, zato je priporočljivo, da domene ne izberete “na prvo žogo”. Na spletni strani Prasicek.si lahko hitro in enostavno registrirate domene s kopico različnih domenskih končnic – od .si., .com, .net, .info, .org,…. praktično skorajda kar koli. Če imate spletno stran namenjeno slovenskim uporabnikom, vam priporočam, da se odločite za domeno z domensko končnico .si, saj je le-ta pri Slovencih nekako najbolj splošno sprejeta kot “taprava, slovenska”.

Prasicek.si

V kolikor se ukvarjate z izdelavo strešne kritine, bi bila za vas super domena npr. “stresna-kritina.si”, ali pa “streha.si”, če pa prodajate zimske gume, pa npr. “zimskegume.si”, ali pa “zimske-pnevmatike.si”. Pri domenah velja načelo “kdor prej pride, prej melje” – vsaka domena je namreč unikatna in jo lahko registriramo samo enkrat. V kolikor domene po preteku pravočasno ne podaljšamo, jo lahko po določenem času registrira nekdo drug, zato je tudi pri podaljševanju domene vredno biti pazljiv, da vse opravimo pravočasno.

Novo spletno stran lahko s pomočjo storitev na spletni strani Prasicek.si postavite tudi v enem dnevu – registracija domene in nakup spletnega gostovanja sta dva koraka, s katerima boste že zelo blizu cilja – vaši novi spletni strani. Prepričani smo, da boste med pestro izbiro domenskih končnic uspeli registrirati svojo sanjsko domeno in postaviti spletno stran, ki ste si jo vedno želeli. Ekipa Prasicek.si pa vam bo ob morebitnih tehničnih težavah vedno z veseljem in hitro priskočila na pomoč in vam pomagala rešiti še tako zapleten problem, v to nikar ne dvomite 🙂