Ali potrebujete nov skobeljni stroj? Obiščite spletno trgovino podjetja Intercet, kjer boste zagotovo našli ravno takšen stroj za skobljanje lesa, ki bo pravi za vaše potrebe: Njihovi stroji so tudi zelo kvalitetni, zato se ne bati, da bo prenehal delati po parih mescih. Skobeljni stroj je ponavadi kar nujna investicija v vsakem srednjih ali pa večjih podjetjih, ki se ukvarjajo z obdelavo lesa ter za podjetja, ki širijo svojo proizvodnjo in jo želijo optimizirati. Stroj za skobljanje lesa vam bo omogočal hitrejšo vzdolžno obdelavo lesa iz masivnega lesa, MDF in ostalih podobnih materialov, ki so vam na voljo. Štiristranski skobeljni stroj vam bo omogočal, da boste ob enem samem prehodu lesa skozi njega, les poskobljali ter sprofilirali, s posebnim načinom pa ga boste lahko tudi razrezali.

skobeljni stroj

 

Skobeljne stroje lahko v Intercet trgovini dobite v čisto osnovni izvedbi, kar je s petimi vreteni, pri katerih pa je na voljo tudi različna razporeditev vreten, uporaba univerzalnih vreten, horizontalno in vertikalno razžagovanje ter druga dodatna oprema. Eni najbolj znanih skobeljnih strojev so zagotovo inovativni skobeljni stroji Weinig, ki so narejeni v Nemčiji. Te so narejeni najboljše kakovosti in so s svojo najbolj napredno tehnologijo vedno daleč pred ostalo konkurenco. Poleg tega pa imajo tudi tako dobro servisno podporo, da ko enkrat kupite stroj, ste lahko potem brez skrbi, vaš stroje pa vam bo služil več let, seveda z ustreznim vzdrževanjem.

Ker vemo, da je skobeljni stroj nekaj, kar vam bo v vaši delavnici zelo pomagalo pri obdelavi lesa, vam priporočamo, da si ogledate ponudbo na trgu. Vsekakor morate paziti, da zares kupite kakovostni stroj, saj je to kar velika investicija. Zato vam tudi predlagamo, da če niste strokovnjak, da se z njim posvetujete, saj vam bo znal pravilno svetovati, kakšen stoj je najboljši za vas, da ne boste kupili nekaj, za kar vam bo kasneje žal.