Kako bi ocenili storitve zobozdravstva v Sloveniji? V Sloveniji se mnogi pritožujejo nad tem, kakšne imamo zobozdravstvene storitve, toda po našem mnenju, pa je v Sloveniji zobozdravstvo na visokem nivoju in marsikdo iz tujine bi se lahko zgledoval po nas, saj je pri nas resnično zelo veliko ljudi, ki so zaposleni v zobozdravstvu in bi si zaslužili marsikatero nagrado za svoje delo, pa ne samo zaradi truda in prijaznosti, ki jim seveda na delovnem mestu ne manjkata, pač pa tudi zato, ker so to ljudje, ki so leta in leta se urili, da so postali to, kar so danes in prav se nam zdi, da je tako, saj potrebujemo strokovnjake, ne pa nekoga, ki ne ve točno, kako se določene stvari naredi.

zobozdravstvo

Zobozdravstvo ni poklic, ki bi bil enostaven za opravljanje, pač pa gre za poklic, ki je kar precej zahteven, tako da vsekakor je prav, da veste koliko pomeni biti zaposlen v tem sektorju, tako da vsekakor v kolikor vas ta smer zanima, se lahko odpravite po njej, toda vedeti morate, da bo veliko odrekanja. Kakorkoli že, v Sloveniji je nekaj šol, kjer se lahko izurite za zobozdravstvo, povemo pa vam, da je tudi na tem področju enako kot drugod, torej da je potrebno veliko truda in veliko časa vložiti v to, da se bo kam prišlo in to seveda pomeni, da vsi ne morejo doseči tega, kar je privlačno vsem. To je zanimivo, kajne?

V kolikor bi bilo enostavno, bi večina ljudi bila uspešna, toda to ne gre tako. Zobozdravstvo je v Sloveniji na visokem nivoju, zato je prav, da se ga ne kritizira toliko, pa čeprav je mogoče res, da se tu pa tam znajde kakšna pomanjkljivost. Pomembno je, da je zobozdravstvo na visokem nivoju, ker drugače bi ljudje prejemali slabe storitve in to ne bi bilo prav nič pozitivnega. Zobozdravstvo se bo še naprej hitro razvijalo, zato verjamemo, da bo tudi pri nas zobozdravstvo nekoč še na višjem nivoju.