Ponujate vrhunsko storitev ali izdelek in ne veste kako privabiti več strank? Vam lahko pri tem pomagamo? Letaki so namreč odličen način za privabljanje novih potencialnih kupcev, hkrati pa zanje ne boste odšteli goro denarja. Danes v svetu marketinga in ponujanju blaga in storitev ni več dovolj le dober, kvaliteten izdelek. Pomembno je še, da znate svoj produkt dobro prodati, se pravi, da imate veliko kupcev, ki kupujejo vaše izdelke ali se naročajo na vaše storitve. Lahko ponujate še tako vrhunsko kremo iz naravnih sestavin ali pa striženje po daleč najbolj ugodni ceni, če o vas večina ljudi ne ve nič, tudi ne boste imeli veliko strank in posledično boste lahko svojo dejavnost kmalu zaprli. Pomembna je torej promocija same storitve.

letaki

Pri promociji pa vam lahko zelo pomagajo letaki, ki jih za vas naredijo specializirana podjetja. Lahko bi rekli, da gre za dolgoročno naložbo v prihodnost. Če boste na začetku svoje poslovne poti delež denarja namenili dobri promociji svoje storitve, se vam bo to čez čas zelo obrestovalo, saj bo k vam prihajalo vse več strank, ki jih bo pritegnila vaša ponudba, ker bodo o njen izvedeli od znancev, ki so vas že obiskali, pa od oglasov na različnih platformah oglaševanja … letaki zagotovo spadajo med cenejše načine privabljanja strank.

Letaki pa niso uporabni le za promocijo novih izdelkov ali storitev. Dobro se obnesejo tudi pri promociji kakšnega podjetja, dogodka, ki se bo zgodil, služijo večji pozornosti kakšne organizacije ali društva, vabijo na veselice, koncerte in druge zabave … Skratka, pripomorejo, da za neko stvar v relativno kratkem času izve čim širša množica ljudi, ki predstavljajo potencialne kupce oziroma stranke/udeležence nekega izdelka, storitve ali dogodka. Služijo predvsem obveščanju o dogodkih, namenjenih splošni javnosti, lahko pa si jih omislite tudi namesto vabil na svojo zabavo, poroko ali kaj podobnega in jih razdelite svojim znancem namesto klasičnih vabil.