Iščete ortodonta za otroka in se po več neuspelih poskusih sprašujete, kako do ortodonta prek napotnice? Preprosto naročite otroka z veljavno napotnico kar preko Doktor 1A in brez čakalne dobe vam uredijo prvi ortodontski pregled za zobni aparat pri ortodontu iz Slovenije ali Hrvaške. Najprej naj vas seznanimo, da imajo vse zavarovane osebe v Sloveniji, do 18. leta, pravico do ortodonta na napotnico, vključno z izdelavo ustreznega zobnega aparata. Napotnico otrok dobi, če stroka opredeli prisotnost srednje, težke ali zelo težke oblike nepravilnosti zob in čeljusti. Ortodont na napotnico je možen tudi pri zavarovanih osebah, ki so že dopolnile 18 let, če je bila potreba po zdravljenju zob in čeljusti ugotovljena vsaj dve leti pred dopolnjeno polnoletnostjo.

ortodont na napotnico

Ortodont na napotnico za otroka brez čakalnih dob

Pri Doktor 1A v želji, da bi omogočili nemoteno pot do ortodontske oskrbe vsem, ki le to potrebujejo, predstavljajo možnost – ortodont na napotnico brez čakalnih dob. Ta pristop omogoča, da se prvi ortodontski pregledi in potrebno zdravljenje začne čim hitreje, zagotavljajoč optimalen začetek poti do lepega in zdravega nasmeha vašega otroka. Ortodontsko zdravljenje preko Doktor 1A se izvede hitro, enostavno in učinkovito. Najdejo vam ustreznega ortodonta, v bližini kraja bivanja, ki bo temeljito pregledal stanje zob vašega otroka in vam podrobno pojasnil celoten potek zdravljenja. Postopek vključuje tudi redne kontrolne preglede in morebitna sprotna slikanja za spremljanje napredka.

Prednosti – ortodont na napotnico (Doktor 1A)

Pri izbiri ortodonta na napotnico preko Doktor 1A boste imeli širok nabor strokovnjakov, ki bodo nudili najboljšo ortodontsko oskrbo za vašega otroka. Oddanemu povpraševanju sledi odgovor in dogovor za začetek zdravljenja. Pri Doktor 1A vam uredijo vse, vi samo posredujete osebne podatke otroka in veljavno napotnico. Zato ne odlašajte in še danes kontaktirajte Doktor 1A ter priskrbite otroku prvi ortodontski pregled in izkoristite možnost – ortodont na napotnico.