Transparenti so lahko odličen način za promocijo lastnih izdelkov ali blagovne znamke, saj jih opazi veliko ljudi. Tudi če prirejate kakšen dogodek, so transparenti odličen način, da razširite vest o njem. Tisk velikega obsega vam omogoča, da po nizki ceni dobite več natisnjenih transparentov, zato nikar ne zamudite ponudbe.

Ko ste enkrat lansirali svoj izdelek, denimo novo kremo za obraz ali pa odlična smučarska očala, to še ni vse. Za izdelke morajo izvedeti potencialni kupci, sicer ne bo nič od prodaje. Lahko imate še tako vrhunski izdelek, a če ne naredite reklame zanj, ne boste imeli ravno veliko dobička. Tudi različne storitve, denimo masažni salon, potrebujejo dobro reklamo. Konec koncev tudi na različne (javne) dogodke ne bi bilo ljudi, če jih ne bi obvestili, da se nekaj dogaja. Tisk transparentov je tako eden izmed odličnih načinov za učinkovito promocijo – je majhna naložba z velikimi učinki. Če se boste namreč odločili za tisk večjih količin transparentov, boste skoraj zagotovo dobili popust na količino. Vse kar morate nato storiti je, da transparente obesite po javnih mestih oz. mestih, kjer je dnevno veliko ljudi in uspeh je tako rekoč zagotovljen. Transparente lahko oblikujete sami ali pa to prepustite strokovnjakom, tisk transparentov pa le prepustite izkušenim tiskarjem, saj gotovo želite imeti transparente kar najvišje kakovosti (da ne bodo ob prvem dežju razpadli oz. se bo barva uničila ipd). Transparenti naj bodo lepo oblikovani, z minimalno besedila (napišite le ime izdelka ter vaše kontaktne podatke, morda ključno besedo vašega izdelka), priložena pa naj bo slikica vašega izdelka, da si bodo ljudje lažje predstavljali, za kaj se gre oz. bodo izdelek hitreje našli v trgovinah.

tisk transparentov

Transparente postavite na dobro vidna in obiskana mesta.

Vsak izdelek, storitev ali dogodek potrebuje dobro promocijo, če želite, da boste kaj zaslužili. Transparenti so le eden izmed učinkovitih promocijskih sredstev, za katere se lahko odločite in prepričani smo, da je vaš uspeh zagotovljen.