Vzglavnik z naravnim polnilomImate težave s spancem? Se zbujate z bolečinami v vratu in ramenih? Se zbujate ne naspani? No mogoče je to vaš srečen dan, saj na spletni strani www.naravni-zaklad.si vzlavnik z naravnim polnilom pomaga, da se rešite vseh teh neprijetnih težav zaradi katerih ne morete spati.

Vsak vzglavnik v prej omenjeni spletni trgovini je polnjen z naravnimi snovmi, po večini z luščinami. Vzglavnik lahko izberete z različnimi polnili. Izbirate lahko vzglavnik s pirinim polnilom, volnenim polnilom, prosenim polnilom, ajdovim polnilom in mešanim polnilom.

Kako mi lahko vzglavnik z drugačnim polnilom pomaga pri spancu?

Brez skrbi, da vam lahko pomaga. Vsako polnilo ima svoje prednosti in učinke na vaš spanec. Seveda ti učinki vam bodo koristili. Saj so polnila popolnoma brez umetnih snovi ter 100 % ter zelo zračna.

Vzglavnik s polnilom, pa pride v treh različnih velikostih, odvisno za kaj ga boste uporabljali. Lahko ga uporabljate za spanec, za vzglavnik na sedežni ali pa ga lahko uporabljate za majhen vzglavnik pri vožnji z avtomobilom.

Veliko vzglavnikov, ki so na zalogi na prej omenjeni spletni strani delujejo antibakterijsko in antialergijsko. Polnilo, ki ga vzglavnik zadržuje, da se ne raztrese pa je potrebno na vsake 3 leta prezračiti na soncu. Seveda pa lahko polnilo zamenjate.

Vsi izdelki (prevleke in polnila) so ročno skupaj sešiti, luščine in zrna pa so ročno prebrana. Tako, da je vsak vzglavnik po svoje unikaten in je tudi nekaj posebnega. Materiali, iz katerega je prevleka, so okolju prijazni in niso sintetični.

Če si resnično želite bolje naspati, zbujati brez bolečin v vratu in ramenih je vzglavnik z naravnim polnilom na spletni strani naravni-zaklad.si prava stvar za vas. Če se odločite za nakup nad 50 € pa vam vzglavnik dostavijo na dom brezplačno

V tej spletni trgovini pa si lahko ogledate tudi, blazine, valje, posteljne nadvložke in podloge za meditacijo, sedenje in še veliko več.