Nalepke so vsepovsod, tudi na avtomobilih. Avto nalepke lahko okrasijo vaš avtomobil in so hkrati lahko tudi način oglaševanja. Tovrstne nalepke po meri, lahko naročite na www.avto-nalepke.net.

Avtomobili pa niso edino vozilo za katero je možno naročilo in izdelava nalepk, temveč tudi motorna kolesa, tovornjaki in ostala vozila. Čeprav so avto nalepke najbolj prodajane, se prodajajo tudi stenske nalepke. Lahko naročite že obstoječe nalepke ali ustvarite svojo, na ta način lahko ustvarite tudi nalepko, ki deluje, kot oglas za vaše podjetje. Če pa potrebujete nalepke, ne ves čas, lahko naročite tudi magnetne nalepke, ki so snemljive.

avto nalepke

Avto nalepke so zelo odporne proti raznim vremenskim razmeram in imajo nov ter celosten izgled do pet let. Na spletni strani www.avto-nalepke.net lahko poiščete tudi navodila za lepljenje in odstranitev nalepk, če jo že imate. Med temi navodili pa lahko zasledite tudi pomembna priporočila. Avto nalepke se lahko lepijo z ali brez vode. Nalepke je priporočljivo lepiti z vodo, če so te večje in iz enega kosa. Lepljenje ni priporočljivo, če je mrzlo ali pa, če sije sonce, prav tako ni priporočljivo voskanje, saj bodo v tem primeru zbledele. Nalepke za avto so primerne tudi za lepljenje na steklo. Poleg nalepk pa imajo na spletni strani www.avto-nalepke.net na voljo tudi folije, med drugim za vas ustvarijo celostno grafično podobo, kar pa spada med ostale storitve grafičnega oblikovanja, ki vam je na voljo. Ponujajo vam izbiro do 50 različnih barv in barvnih odtenkov. Za razliko oglaševanja z plakati, letaki in ostalimi oglasi je oglaševanje z avto nalepkami zelo ugodno, originalno, estetsko ter unikatno. Avto nalepke so odlična izbira za podjetja, ki imajo službena vozila saj lahko med opravljanjem dela tudi oglašujete. Ker so zelo odporne, vam bodo služile dlje, kot bi vam plakat. Magnetne avto nalepke pa so uporabne, če uporabljate vaše vozilo kot službeno in osebno hkrati, tako jih lahko snamete, ko jih ne potrebujete za oglaševanje.