V podjetju Alumatik vam ponujajo avtomatska drsna vrata za vse vrste prostorov. Nudijo vam popolno rešitev namestitve čisto vseh vrst avtomatskih vrat. To zajema projektiranje, izvedbo in servis ter svetovanje, ki se nanaša na drsna vrata.

Avtomatska drsna vrata vam omogočijo enostavni prehod vseh uporabnikov in so obenem visoke varnosti, kateri pa posvečajo veliko pozornosti. Pomembna prednosti, ki jo imajo avtomatska vrata na vhodu v poslopje je ta, da poskrbijo za zmanjšanje mešanja zraka in tako prihranite pri stroških hlajenja ali ogrevanja vašega poslopja, poleg tega pa tudi preprečite prepih v avli. Na voljo imate številne modele in različne izvedbe. Prav tako vam svetujejo glede izbire vrat, saj imajo dolgoletne izkušnje. Izbirate lahko med različnimi vrsti stekla, barvo okvirjev pa lahko prilagodijo vaši želji, saj so možne vse vrste različice po RAL barvni lestvici ter mnogo različnih vrst eloksaže.

drsna vrata

Avtomatska drsna vrata se odlično obnesejo pri ločevanju prostorov za vhode v različne sobe restavracije, saj se gostom in strežnemu osebju ni potrebno dotikati vrat. Drsna vrata so praktično neopazna in tudi ne zavzamejo veliko prostora, to pa omogoča da tloris vaše restavracije boljše izkoristite. Poznamo dvokrilna drsna vrata, kjer je največkrat uporabljen model avtomatskih drsnih vrat opremljen z pogonom, aktivatorji, varnostnimi elementi ter seveda elektroniko. Priporočajo jih za uporabo povsod, kjer prostora za umik kril med odpiranjem ne zmanjka. Potem so tu ukrivljena drsna vrata ki imajo podobno zasnovo kot klasična drsna vrata. Primerna so za glavni vhod in s svojo obliko dodatno poudarijo vaš lokal oziroma poslopje. Če je širina kril ista kot pri klasičnih vratih, ukrivljena ob tem omogočajo več svetlobe pri prehodu.

Imajo tudi enokrina avtomatska drsna vrata ki pa delujejo enako kot dvokrilna vrata. Ponavadi se uporabljajo pri ožjih prehodih oziroma kadar to zahteva narava vhoda, kjer je prostor za umik kril samo na eni strani.