O nas ste gotovo slišali že veliko dobrega, saj je Magma Media oglaševalska in oblikovalska agencija, ki se hitro odzove. Beseda o nas pravi, da delamo hitro in zanesljivo ter izjemno kakovostno, kar je za podjetja pomembno, saj morajo biti njihove predstavitve natisnjene lepo ter lično. Začeli smo tako, da smo želeli ustvarjati kvalitetne medijske vsebine. Leta 2008 smo začeli s prvimi mobilnimi papirji, na katerih smo oglaševali in obveščani ljudi. Vendar ni ostalo pri tem, ker smo s pridobivanjem izkušenj vedno bolj rasti in se širili.

 o nas
Če boste brali o nas, boste ugotovili, da smo sčasoma postali vodilna medijska agencija, ki deluje preko vse Slovenije. Imamo zelo široko mrežo raznih lokacij, kjer oglašujemo ter kar nekaj hčerinskih podjetij, kot so na primer Doktor 1A, Lux Dental, TISK24.com, Odpri podjetje in še druga. Vsa ta leta se je dober glas o nas širil in tako smo pridobili veliko uglednih velikih strank, ki so z nami še danes, ker imajo zaradi naše sposobnosti dobre rezultate.
Pri nas boste našli vse v zvezi z mediji in sicer od oblikovanja, pa vse do tiska, ki je izjemno hiter ter kvaliteten, ker imamo najsodobnejši tehnologijo. Našim naročnikom svetujemo ter tudi celostno oblikujemo vse vrste tiska in tudi spletišča. O nas vedo stranke povedati, da kakovostno tudi nalepimo nalepke na table, vozila in znamo natisniti zabavne ter resne majice za vse priložnosti. Če potrebujete reklamne table in svetlobne napise, ste prišli na pravi naslov. Lotili smo se izdelave spletnih strani, Facebook strani ter jih tudi optimiziramo, da dobite čim več obiskovalcev na svojo spletno stran in tako tudi največ prodate.
Pomagamo vam oglaševati na Facebooku in Googlu. Vse merimo ter vam avtomatiziramo in personaliziramo za vaše stranke, tako da lahko iz tega potegnete kar največ. Zato boste vedno vedeli, ali je bilo vaše oglaševanje uspešno ali ne in kaj je treba spremeniti, da se to zgodi. Našli ste pravega partnerja.