Dobri in kvalitetni otroški vozički tri v enem so sestavljeni iz košare, lupinice in športnega dela.

Komplet tri v enem je sicer nekoliko cenejši, kakor če bi se odločili za nakup vsake komponente posebej, hkrati pa ima eno bistveno prednost, da nam prihrani veliko časa pri izbiri in kombiniraju posameznih komponent. Veliko proizvajalcev otroških vozičkov nudi tudi možnost dodatne opreme. Pri tem lahko izbirate med dodatnimi torbami, senčniki, dežnimi prevlekami, zaščito pred komarji, itd. Vozički so danes postali pravi modni hit, modeli se zelo hitro menjujejo, prav tako oblike in sama pričakovanja, kaj naj vse voziček vsebuje. Lahko bi rekli, da mladi starši z leti postajajo vse bolj zahtevni in imajo vse višje in višje želje. 

otroški vozički

Otroški vozički morajo biti izdelani iz materialov, ki so otrokom prijazni in predvsem varni. Preden pridejo vozički na trg, gredo skozi stroge teste in šele po prestanih testih, dobijo zeleno luč, da se lahko prične z njihovo prodajo. Na trgu lahko najdemo najrazličnejše modele in oblike otroških vozičkov. A ob vsej tej poplavi, je pgoosto res težko določiti, kateri vozički si dejansko zaslužijo našo pozornost. Strokovnjaki so mnenja, da je najpomembneje, da si starši pred nakupom pogledajo različne teste neodvisnih organizacij, ob tem pa naj bodo pozorni, da bodo testi čim novejši. Slednje sicer ne pomeni, da obstaja možnost, da se bo voziček z leti poslabšal, vendar na trg prihajajo novi in novi modeli, ki so lahko morebiti celo boljši, kakovostnejši in cenovno ugodnejši. Nikakor pa ne sme biti denar tisti, ki odloča o nakupu vozička, prav tako vas naj ne zavede misel, da če je nek voziček drag, da je tudi najboljši. Res je, da nudijo dražji vozički več funkcij, da imajo pogosto več dodatkov, da imajo morebiti nekoliko lepši izgled. Vendar pri dražjih vozičkih pogosto plačate tudi znamko oziroma njegovo ime.

Odločitev kako kakovostni so otroški vozički določene znamke prepustite strokovnjakom, ki svoje mnenje utemejijo z opravljenimi raziskavami.