Dan danes je postal tisk na majice zelo popularna zadeva, ker lahko na njih natisnemo karkoli si želimo. Nekateri to izkoristijo kot vir promoviranja raznih storitev, dogodkov, porok, praznovanj, obletnic, fantovščin, dekliščin ali pa kot kakšno zabavno darilo, saj lahko na njih natisnemo kakšno besedilo ali pa sliko, ki bo lep spomin kasneje, ko bomo spet posegli po majici. Kvaliteten tisk na majice nam nudi podjetje Magma Media v Trebnjem, ki se s tem ukvarja že dolgo časa, zato so njihove storitve kvalitetne, hitre in cenovno ugodne za vsakogar. Poleg tega nudijo tudi razna zunanja oglaševanja (jumbo plakati, megabaordi, mobilni panoji, reklamne table ter razni drugi napisi) in spletna oglaševanja. Vse o tem si lahko preberete na njihovi spletni strani in jih kontaktirajte, če imate za njih še kakšno vprašanje.

tisk na majice

 

Tisk na majice je lahko v raznih velikostih za otroke, ženske ali moške v različnih barvah in gramaturah. Če boste svoj tisk na majice izkoristili kot vrsto promoviranja (ali kaj drugega), potem imate pri podjetju Magma Media za 100 kosov majic, samo 4,5 evra za enostranski tisk. Tisk nudijo za smešne, rojstno dnevne, reklamne, z napisi in ostale poljubne majice.

Dan danes je možno dobiti že vsako storitev katera nam pride na pamet. Tudi tisk na majice je postal kar popularen med podjetniki in ostalimi. Če razmišljate o kakšne lepem in unikatnem darilu se lahko odločite za tisk na majice in na majico tako natisnete kakšno lepo skupno besedilo ali pa slikico s to osebo. Tako darilo bo pomenilo veliko več kakor pa kakšen drag parfum ali torbica, saj bo pokazalo, da smo mislili na to osebo in jo imamo radi. Zato tudi ponavadi ob končani šoli dijaki naredijo skupno majico, ki je neke vrste spomin na vsa skupaj preživeta leta šolanja. Vse kar naredimo za nekoga ima svojo vrednost in ceno.