Obožujete rastline ter rože? Mogoče vam je čudno vprašanje ampak ni lepšega, če imamo na oknih cvetoče rože. Če še ne veste tudi nekaj takega obstaja, to je bambus sreče. Tudi v stanovanju je lepo, če imamo kje kakšno cvetočo ali zeleno rožo. Mislim, da se v vsakem stanovanju najde prostor, kjer paše kakšna lončnica. Če pa ne drugega pa si kupite kakšno lončnico za srečo.

srečni bambus

 

Mogoče vam je sedaj to vse skupaj malo smešno, ampak je nekaj resnice v tem. Obstaja srečni bambus, ki poskrbi pri vas doma za modro energijo ter mir in vitalnost. Kot prvo morate vedet, da to ni bambus, ki ga imate nekateri doma zunaj, to je nekaj čisto drugačnega, to je srečni bambus. Marsikdo je že videl ta bambus v trgovini, mogoče ste ga že imeli doma, ampak niste vedeli, da vam lahko prinese srečo ter mir. Ta rastlina izhaja iz kitajske in je zelo starodavna. Srečni bambus, saj vam že ime pove vam ne bo škodil, ampak pravijo da vam odganja kemijske škodljive snovi iz stanovanja.

Mogoče si še ne predstavljate kakšen je bambus sreče. V loncu so dana stebla od bambusa, povezana med sabo. Spodaj v loncu je goba, ki jo morate redno vlažiti. Je pa tudi vsaka sreča odvisna, koliko stebel imate.

Če boste imeli doma dva stebla, boste imeli srečo v ljubezni, lahko imate z osmimi stebli, to vam prinaša bogastvo, če vas daje zdravje poskrbite srečni bambus s petimi stebli. To je samo nekaj primerov, probajte izgubiti nimate kaj, mogoče pa boste imeli srečo.

Ta rastlina je dan danes kar pogosta lončnica v raznih stanovanjih. Vem, da ste že videli ta srečni bambus v raznih trgovinah ampak niste vedeli kaj vam lahko vse prinese, mislim koliko sreče.

Sedaj veste kako vam bambus lahko vpliva v vaši sreči, zato ga kar pogumno kupite in postavite v vaš dom.